Välj en sida

Att låna pengar känns ofta krångligt, tidskrävande och jobbigt. Det är Zmarta här för att förändra. Genom Zmarta samlas upp till 30 bankers lånelöfte till dig som användare efter bara en enda kreditupplysning. Du kan alltså lugnt luta dig tillbaka och sedan välja lånet som passar dig allra bäst. Det finns omdöme om Zmarta lån här.

Zmarta ger dig större chans att få bra villkor

Eftersom Zmarta samarbetar med 30 olika kreditinstitut så kan tjänsten öka dina chanser att få ta lån, även om du t.ex. har en betalningsanmärkning sedan tidigare (dock är det färre banker som lånar ut till personer med betalningsanmärkning, det är viktigt att hålla i åtanke). Oavsett vad du behöver låna pengar till så finns Zmarta för att hjälpa dig att välja det bästa lånet för din ekonomi. Utöver lån kan Zmarta också hjälpa dig att jämföra både elavtal och försäkringar. Zmarta är experter på att jämföra och hjälpa dig att spara pengar, helt enkelt.

Vem kan få ett lån via Zmarta?

För att kunna få ett lånelöfte via Zmarta finns bara fyra stycken grundkrav:

  1. Du måste vara minst 18 år
  2. Din årsinkomst är 100 000 kr eller mer
  3. Din fasta adress är i Sverige
  4. Du har inga skulder hos Kronofogden

Uppfyller du följande kriterier kommer Zmarta att behandla din låneansökan och förmedla den vidare till bankerna, helt gratis!

Välj det lån som passar dig

Genom Zmarta kan du låna summor mellan 5 000-600 000 kr, och i lugn och ro välja bank utifrån dina villkor. Vill du ha den lägsta räntan, lång återbetalningstid och låg amortering eller så låg uppläggningsavgift som möjligt? Med Zmartas tjänst blir det lätt för dig att se vad lånen faktiskt innebär, så att du kan ta kontroll över din ekonomi. Få ränteerbjudanden från 2,95 %, utan att behöva förhandla med banken. Vill du ha personlig hjälp inför ditt val har dessutom Zmartas kundtjänst öppet under veckans alla dagar, både per mail och i chatt.