Välj en sida

Kontantfinans är ett varumärke som ägs av det svenska fintechbolaget Brixo AB. Ägarbolaget är även känt för sin digitala kontokredit som de erbjuder till privatpersoner i Sverige. Genom den har du möjlighet att låna upp till 30 000 kronor. Men vilka är då fördelarna med att låna via just denna sajt? Läs vidare så får du svaret!

Kontantfinans, ett varumärke under det svenska fintechbolaget Brixo AB, är känt för sin digitala kontokredit som erbjuder privatpersoner i Sverige möjligheten att låna upp till 30 000 kronor. Men vad är fördelarna med att låna pengar från Kontantfinans? I denna artikel utforskar vi de stora fördelarna med att välja Kontantfinans för ditt lånebehov.

3 fördelar med att låna pengar av just Kontantfinans

I denna artikel utforskar vi de främsta fördelarna med att låna av Kontantfinans. Vi vill därför trycka främst på följande punkter:

  • Ansvarsfull kreditgivning. En av de främsta fördelarna med att låna pengar av just denna långivare är den ansvarsfulla kreditgivningen. Företaget har nämligen en strikt policy som de följer nitiskt. De beviljar endast lån till personer som bedöms ha en tillräckligt god återbetalningsförmåga. Därmed riskerar du inte att hamna i en skuldspiral på grund av att du inte kan betala tillbaka de lånade pengarna.
  • Innovativa kreditbeslut. En annan fördel med att låna pengar av just Kontantfinans är att de fattar innovativa kreditbeslut. De baserar nämligen sina beslut på mer än enbart de traditionella kreditupplysningar som andra långivare vanligtvis stirrar sig blinda på. Istället försöker de se till helheten och fatta beslut som är rättvisa och har ett bra informationsunderlag. Detta kan vara till fördel för dig som kanske inte har en tillräckligt stark profil traditionellt sett.
  • Transparent prissättning. En annan fördel med att ta ett lån via just denna sajt är den transparenta prissättningen. Långivaren när nämligen ovanligt transparent med sina kostnader. Vad detta innebär är att du slipper ställas inför oväntade avgifter som du inte har räknat med. Istället kan du bättre förstå de totala kostnaderna för lånet och därmed enklare planera för återbetalningen av lånet.

Dessa är alltså de tre främsta fördelarna som vi har identifierat.