Välj en sida

Idag är det viktigt för många människor att ha en ekonomisk flexibilitet. Flexkontot är en av de ledande långivarna i vårt land när det kommer till just flexibla lån som möjliggör en sådan flexibilitet. De tillhandahåller en sömlös upplevelse när du lånar pengar, bland annat genom att låta dig återbetala pengarna på ett flexibelt sätt. Nedan belyser vi de viktigaste fördelarna med att ansöka om en kontokredit hos dem!

4 fördelar med att ansöka om en kontokredit hos Flexkontot

Utan att rangordna de olika fördelarna inbördes vill vi framför allt belysa dessa:

  • Snabb och smidig ansökningsprocess. Flexkontot har en ansökningsprocess som är snabb och smidig. Som låntagare kan du enkelt få tillgång till information om deras låneprodukt. Dessutom kan du fylla i ansökningsformuläret online på ett bekvämt sätt. Som om inte detta vore nog inhämtas även den nödvändiga informationen för kreditbedömning och verifiering av din identitet på ett effektivt sätt. I många fall kan du faktiskt ha pengarna tillgängliga samma dag som du har gjort din ansökan!
  • Flexibla kreditgränser och uttag. En av de egenskaper som gör att Flexkontot är ett populärt alternativ är flexibiliteten. När du ansöker om ett lån hos dem får du välja en önskad kreditgräns. Du kan även välja hur mycket av pengarna som du vill ska tillgängliggöras på en gång. Mellanskillnaden kan du sedan spara som en slags buffert. När du behöver ta ut mer pengar från ditt kreditkonto kan du logga in på det för att göra detta.
  • Transparent avgiftsstruktur. En annan fördel med detta alternativ är att denna långivare har en transparent avgiftsstruktur. Alla de olika avgifterna för att låna pengar presenteras på ett tydligt sätt. Så är fallet med såväl den sammanlagda kostnaden för lånet som räntan. Den nominella räntan är i skrivande stund 42,48 % och dessutom tillkommer en uppläggningsavgift på 475 kr samt en månatlig avgift på 25 kr. Inga dolda avgifter tillkommer så länge som du betalar tillbaka ditt lån enligt den överenskomna återbetalningsplanen.
  • Anpassningsbar återbetalningsplan. På tal om återbetalningen av lånet erbjuds du även stor flexibilitet på detta område. Du betalar ett lägsta belopp varje månad och mer än så om du önskar.