Välj en sida

Att låna pengar till olika saker är något som inte är särskilt ovanligt. Det är snarare något som sker vid ett eller flera tillfällen i de flesta människors liv. Det viktigaste när du ansöker om ett lån är att få så bra villkor som möjligt på lånet. Exakt vilka villkor som du anser vara viktigast är upp till dig. Men genom att ansöka om båt- eller billån hos Likvidum får du en större möjlighet till att få bra villkor än om du skulle gå till de olika bankerna direkt.

Båtlån – när det är dags att köpa båt

Lån02

Att befinna sig på en båt kan vara det mest rofyllda som finns. Som alla båtägare vet kan innehavet av en båt innebära många olika spännande upplevelser för dig, dina vänner och din familj. Att äga sin egen båt har fördelar eftersom du då kan åka ut på sjön eller havet när du själv önskar. Detta oavsett storlek, skick eller modell på båten ifråga.

Men oavsett om det är en segelbåt eller en motorbåt eller en ny eller begagnad båt du vill köpa kan det finnas ett behov av att låna pengar till inköpet. På https://likvidum.se/ kan du ansöka om ett båtlån på upp till 600 000 kronor. Du behöver inte heller betala någon kontantinsats som är brukligt vid vissa andra typer av lån. Genom Likvidum kan du finna det bästa båtlånet för just dig. Inom kort kan du därmed åka runt med din egna båt och upptäcka världen.

Billån – så kan Likvidum hjälpa dig med att finna bästa lånet

Att låna till en bil är en vanlig anledning till att man behöver låna pengar. Ofta handlar det om en större summa pengar när man väl ska köpa en bil. Detta gör det viktigt att få så bra villkor som möjligt på lånet för att kunna få ut så mycket som möjligt av det. Genom att använda Likvidum när du ska ansöka om ett billån får du flera olika fördelar såsom:

  • Du kan få låg ränta.
  • Endast en kreditupplysning tas oavsett hur många låneerbjudanden du får.
  • Högt lånebelopp.
  • Få en återbetalningstakt som passar dig och din ekonomi.
  • Möjlighet att jämföra flera olika långivare.