Välj en sida

Det finns många goda skäl för investerare att börja blicka mot solkraft som en hållbar investering. Via Trine solenergi har du möjlighet att investera i detta hållbara energislag. Detta utan att behöva gå in med kopiösa mängder pengar – finansieringen sker istället via så kallad crowdsourcing. Många bäckar små gör en stor år, brukar det ju så fint heta!

Så kan du investera i solkraft via Trine solenergi

Processen för att investera i solkraft via Trine solenergi är enkel. För att komma igång gör du helt enkelt så här:

  • Öppna ett konto. Det första du behöver göra är att öppna ett konto på deras webbplats. Därefter granskas ditt konto för att säkerställa att du är redo att investera i lån som möjliggör för hållbara företag runtom i världen att skapa ny solkraft.
  • Sätt igång och investera. Så fort ditt konto är godkänt kan du sätta igång och investera. För att göra detta väljer du ett lån som du önskar investera i.
  • Pengarna går till solkraft. När ett lån väl är till fullo finansierat kommer pengarna att överföras till låntagaren. Därefter börjar denne att nyttja pengarna för att kunna förse sina kunder med solkraft.
  • Ta del av amorteringar med ränta. När låntagaren sedan börjar återbetala sitt lån kommer du få tillbaka ditt investerade kapital plus ränta. Via din kontrollpanel på Trine solenergis webbplats kan du enkelt hålla koll på dina inkommande amorteringar. När du får in pengar på ditt konto kan du välja att antingen ta ut dessa och överföra dem till ditt bankkonto eller återinvestera pengarna i ännu ett lån.

Därför bör du investera i solkraft

Anledningarna att investera i solkraft är såklart många. Det är trots allt viktigt att vi alla gör vad vi kan för att bidra till den gröna energiomställningen som för närvarande drivs på för fulla muggar, inte minst här i Europa. Några av de skäl som gör att du bör överväga att investera i detta energislag är att du:

  • vill vara en del av den gröna energiomställningen
  • bryr dig om miljön och vår underbara planet
  • ämnar investera i samtidens och framtidens energislag.