Välj en sida

Har du en bostad i den lite finare delen av vår huvudstad som du vill försöka avyttra? Känner du att det är svårt att värdera fastigheten och vara pricksäker med utgångspriset? Då bör du kontakta en duktig mäklare på Östermalm som kan hjälpa dig med detta. Du kan då dels få hjälp med värderingen av bostaden samt bli assisterad i sättandet av ett optimalt utgångspris för fastigheten.

Jämför mäklare som kan hjälpa dig att göra en bättre bostadsaffär

När du ska sälja din bostad på Östermalm rekommenderar vi att du jämför mäklare genom att ta in flera offerter. Du kan då få tillgång till en prisvärd men ändå skicklig fastighetsmäklare som har den expertis som krävs för att göra en bra bostadsaffär. Du kan till exempel få hjälp med värderingen och prissättningen av din bostad.

Huvudstadens fastighetsmäklare sitter nämligen inne på information som inte är särskilt lättillgänglig för gemene man. Därför är respektive aktörs mäklararvode i procent långt ifrån den enda faktorn som du bör titta på när du gör ditt val av samarbetspartner. Försök även att ta hänsyn till faktorer såsom de olika mäklarnas erfarenhet, kunskap och skicklighet.

Flera mäklare på Östermalm för dig att välja bland

Några exempel på de mäklare på Östermalm som du har att välja bland är dessa:

  • BOSTHLM
  • Historiska Hem
  • Mäklarhuset Innerstan
  • Erik Olsson Fastighetsförmedling Östermalm
  • Fastighetsmäklarna
  • Skeppsholmen Sotheby’s International Realty
  • URBAN by ESNY Stockholm
  • Alicia Edelman.

Allt som allt är dock urvalet av fastighetsmäklare som mäklar fastigheter i denna stadsdel väldigt stort. Det finns faktiskt inte mindre än 109 mäklarbyråer som är aktiva i stadsdelen och tillsammans har dessa 279 enskilda mäklare som jobbar där. Därför är ett hett tips som vi kan erbjuda dig att du jämför mäklare och väljer den aktör som du klickar bäst med.

Du kan till exempel göra ditt urval utifrån vilken aktör som tar ett lite lägre mäklararvode i procent. Men det är som bekant långt ifrån alltid som den billigaste aktören är den bästa. Därför bör du sannolikt inkludera lite fler faktorer i din personliga algoritm när du ska göra ditt urval. Genom att ta in offerter och jämföra flera fastighetsmäklare i stadsdelen kan du dock bilda dig en bra uppfattning om hur landet ligger!